Spolupráca

  • Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU
    Oblasť spolupráce: Testovanie účinnosti enterocínov ako aj lantibiotických bakteriocínov na vankomycín rezistentné kmene enterokokov a meticilín rezistentné kmene stafylokokov z rôznych potravinárskych komodít
  • Lekárska fakulta UPJŠ
    Oblasť spolupráce: Detegovanie mikrobioty vo výteroch z ústnych chráničov používaných u športovcov venujúcich sa karate
  • Masarykova univerzita Brno, Česká republika
    Oblasť spolupráce: Detegovanie mikrobioty v truse a v živočíšnych produktoch
  • Parazitologický ústav SAV, v. v. i.
    Oblasť spolupráce: Testovanie imunologickej odpovede po aplikácii prospešných kmeňov a bakteriocínov (charakterizovaných na ÚFHZ CBv SAV, Košice)
  • Technická univerzita v Košiciach
    Oblasť spolupráce:
    Mikrobiológia a elektromagnetické žiarenie
  • The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Jablonna , Poľsko
    Oblasť spolupráce: Testovanie hydrolytickej aktivity v truse a céku zvierat
  • Universita di Torino, Taliansko
    Oblasť spolupráce: Štúdium vplyvu kŕmnych aditív na fyziologické procesy v organizme zvierat, kvalitné a bezpečné potraviny
  • University of Life Sciences in Poznan, Poľsko
    Oblasť spolupráce: Fyziológia trávenia a výživa prežúvavcov, pedagogická činnosť
  • Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
    Oblasť spolupráce: Aplikácia enterocínov na potlačenie kontaminantnej mikrobioty v kozom hrudkovom syre
  • Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
    Oblasť spolupráce: Efektívnosť podávania enterocínov v chove koní
  • Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
    Oblasť spolupráce: Testovanie biochemických ukazovateľov v krvi a výskytu oocýst Eimeria sp. v truse
  • Výskumný ústav mliekarenský VUM, a s. Žilina
    Oblasť spolupráce: Testovanie vlastností pre zistenie prospešného charakteru vyselektovaných kmeňov zo surového kozieho mlieka