Spolupráca
- Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU
Oblasť spolupráce: Testovanie účinnosti enterocínov ako aj lantibiotických bakteriocínov na vankomycín rezistentné kmene enterokokov a meticilín rezistentné kmene stafylokokov z rôznych potravinárskych komodít
- Lekárska fakulta UPJŠ
Oblasť spolupráce: Detegovanie mikrobioty vo výteroch z ústnych chráničov používaných u športovcov venujúcich sa karate
- Masarykova univerzita Brno, Česká republika
Oblasť spolupráce: Detegovanie mikrobioty v truse a v živočíšnych produktoch
- Parazitologický ústav SAV, v. v. i.
Oblasť spolupráce: Testovanie imunologickej odpovede po aplikácii prospešných kmeňov a bakteriocínov (charakterizovaných na ÚFHZ CBv SAV, Košice)
- Technická univerzita v Košiciach
Oblasť spolupráce: Mikrobiológia a elektromagnetické žiarenie
- The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Jablonna , Poľsko
Oblasť spolupráce: Testovanie hydrolytickej aktivity v truse a céku zvierat
- Universita di Torino, Taliansko
Oblasť spolupráce: Štúdium vplyvu kŕmnych aditív na fyziologické procesy v organizme zvierat, kvalitné a bezpečné potraviny
- University of Life Sciences in Poznan, Poľsko
Oblasť spolupráce: Fyziológia trávenia a výživa prežúvavcov, pedagogická činnosť
- Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Oblasť spolupráce: Aplikácia enterocínov na potlačenie kontaminantnej mikrobioty v kozom hrudkovom syre
- Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Oblasť spolupráce: Efektívnosť podávania enterocínov v chove koní
- Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Oblasť spolupráce: Testovanie biochemických ukazovateľov v krvi a výskytu oocýst Eimeria sp. v truse
- Výskumný ústav mliekarenský VUM, a s. Žilina
Oblasť spolupráce: Testovanie vlastností pre zistenie prospešného charakteru vyselektovaných kmeňov zo surového kozieho mlieka